Investeren in isolatieglas betaalt zich terug

Door enkelglas te vervangen voor isolatieglas maakt u uw huis niet alleen comfortabeler. U bespaart ook op de stookkosten. Dubbelglas betekent dus dubbele voordelen: meer comfort en minder kosten. Ossebaar Glasbedrijf uit Den Helder biedt verschillende keuzes in isolatieglas.

Ossebaar Glasbedrijf uit Den Helder voert onder meer glasreparatie en houtrotherstel uit en is 24/7 inzetbaar voor noodvoorzieningen.

Isolerend glas

De verschillende soorten isolatieglas die we plaatsen zijn:

  • standaardisolatieglas
  • hoogrendementsglas
  • inbraakvertragend isolatieglas
  • geluidsisolerend glas

Samen met u bespreken we de huidige situatie. Op basis hiervan en uw wensen doen we u een voorstel voor isolatieglas dat hier het beste bij aansluit.

Isoleren en ventileren

Goede isolatie is belangrijk, maar vergeet niet de ventilatie van uw woning of bedrijfspand. We leveren en monteren daarom ook ventilatieroosters.

Ook kijken we direct naar de staat van uw kozijnen en het sluiten van ramen en deuren. Kieren zijn vervelend, maar ventileren is noodzakelijk. Om die reden zijn ventilatieroosters een van onze best lopende producten.

Neem voor meer informatie over isolatieglas vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0223 – 621 229.

Ossebaar Glasbedrijf uit Den Helder voert onder meer glasreparatie en houtrotherstel uit en is 24/7 inzetbaar voor noodvoorzieningen.

Alternatief voor isolatieglas

Voor sommige panden is het plaatsen van isolatieglas geen optie. Om toch te kunnen profiteren van de voordelen van dubbelglas, bieden we u een goed alternatief: voorzetramen. Deze werken ook isolerend en zijn zelfs goedkoper dan isolatieglas.

Lees meer over voorzetramen