Restauratie en ontwerp van glas in lood

Een van de redenen waarom jaren 30-woningen zo populair zijn, is vanwege de karakteristieke glas-in-lood elementen. Wilt u ook graag prachtige glas-in-lood ramen in uw (nieuwbouw)woning? Wij maken het voor u mogelijk. Ossebaar Glasbedrijf heeft een eigen atelier waar we glas-in-lood panelen ontwerpen en restaureren.

Ossebaar Glasbedrijf uit Den Helder voert onder meer glasreparatie en houtrotherstel uit en is 24/7 inzetbaar voor noodvoorzieningen.

Ontwerp het met Ossebaar Glasbedrijf

Voordat we aan het ontwerpproces beginnen, bespreken we graag met u uw wensen. Hiervoor nodigen we u uit in ons atelier in Den Helder. Hier kunnen we u voorbeelden laten zien, zodat u inspiratie opdoet voor uw eigen glas-in-lood ramen. Aan de hand van deze voorbeelden en diverse glassoorten bepalen we de prijs. Tijdens het ontwerpproces bent u welkom om de voortgang te bekijken en eventueel bij te sturen naar het mooiste resultaat.

Glas in lood kan als raamdecoratie ook een mooie oplossing zijn tegen inkijk van buren en langslopende mensen.

Restauratie

Bij restauratie verzorgen wij, als dit mogelijk is, de schadeafwikkeling met uw glasverzekering. Het restauratiewerk van uw glas in lood doen we meestal in ons atelier, maar we kunnen ook bij u thuis de reparatie uitvoeren.

Neem contact op voor meer informatie